Момче на 13 години от Хасково е обявено за общодържавно издирване,

...
Момче на 13 години от Хасково е обявено за общодържавно издирване,
Коментари Харесай

Полицията в Хасково откри изчезнало 13-годишно момче

Момче на 13 години от Хасково е оповестено за общодържавно търсене, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, представена от Българска телеграфна агенция.

Сигнал за изчезналото момче е подала майка му нощес в Районното ръководство в Хасково. Младежът не се е прибрал след учебно заведение.  Преди месец Дениз Яшар отново липсващ, само че тогава е бил открит в региона на учебното заведение си край автогарата.

Дениз е висок 170 см., облечен е в черни спортен екип, яке и маратонки. Носи раница с картинка на динозавър. В себе си няма пари и телефон.

До момента са осъществени голям брой претърсвания в постройката и покрайнините на учебното заведение и региона към автогарата и центъра на града. Детето е оповестено за общодържавно търсене.

По-късно бе обявено, че служители на реда са разкрили 13-годишното момче при родственици в кърджалийско село. То се качило на рейс и тръгнало за дома на чичо си. Полицаите са посетили роднината на детето, където то отишло. Момчето е крепко и в положително положение и ще бъде предадено на родителите си. На този стадий няма пояснение за какво ученикът е тръгнал натам и за какво роднините му не са съобщили на родителите, че детето обитава у тях. Това следва да бъде изяснено, допълват от полицията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР